Rockies pt II
Hoi iedereen,
De laatste dagen in de Rockies waren erg leuk en nuttig. Heb een aantal Travel Active deelnemers ontmoet en zij hebben me Banff als insider laten zien. Zo weet ik nu hoe je er goedkoop kunt leven, welke bars de moeite waard zijn en dat veel mensen er een fiets als vervoermiddel gebruiken.
Ben in de omgeving van Banff een aantal flinke wandelingen gaan maken (zie foto's).Heerlijk om lekker actief bezig te zijn en te genieten van de super mooie omgeving.
De laatste dag in Banff heeft het echter de hele dag geregend. Was daarom in de middag ook wel weer klaar om terug naar Vancouver te gaan. Nog even afscheid genomen van onze deelnemers, wat souveniertjes gekocht (moet ook gebeuren

Aangekomen in Vancouver had ik in mijn hotel een geweldig uitzicht op de skyline van Vancouver.
De volgende morgen stond mijn tweede Moose tour op de agenda. Met een klein gezelschap heb ik deelgenomen aan de Sky to Sea tocht. Een toch van ongeveer 150 km langs de kust naar Whistler.
De verbinding van het internet is niet helemaal in orde hier. Het lukt me daarom ook niet om meer foto's te plaatsen. Ik hoop dit in Vancouver nog te kunnen doen.
Whistler update volgt. Heel fijn weekend!!!!!
Greetings Kevin